DNB Vloerverwarming

Everdenberg 115
4902 TT Oosterhout
085 – 760 05 36
info@dnbvloerverwarming.nl

DNB Vloerverwarming biedt een totaalpakket

Het verwijderen van de huidige vloer, het aanleggen van isolatie, afwerkvloeren en vloerbekleding zoals: PVC- & laminaatvloeren.

Ervaar onze kwaliteit en service

We werken secuur en professioneel

DNB Vloerverwarming biedt een totaalpakket

Het verwijderen van de huidige vloer, het aanleggen van isolatie, afwerkvloeren en vloerbekleding zoals: PVC- & laminaatvloeren.

Ervaar onze kwaliteit en service

We werken secuur en professioneel

DNB Vloerverwarming heeft een oplossing voor elk type vloer

Meer dan 15 jaar ervaring in vloerverwarming

Denkt u over het aanleggen van vloerverwarming? DNB Vloerverwarming is hét adres in Oosterhout en omgeving waar u terecht kunt voor alle soorten water gedragen vloerverwarming. Dat is vloerverwarming waarbij warm water door een buizensysteem in de vloer stroomt. DNB Vloerverwarming legt veel systemen aan door middel van inzagen of frezen van sleuven voor de verwarmingsbuizen in zand cementvloeren. Dat is een veel voorkomend type vloer. Maar ook voor andere vloertypen heeft DNB Vloerverwarming de passende oplossing in huis. Het is een jong bedrijf, met veel ervaring en deskundigheid in huis, dat zich richt op particuliere en op zakelijke klanten. De eigenaren, Bert en Dennis, hebben ieder ruim 15 jaar ervaring in het leggen van vloerverwarming. Sinds april 2019 bundelen zij die ervaring in DNB Vloerverwarming.

Over de eigenaren

Bert Fransen en Dennis Charité zijn de eigenaren van DNB Vloerverwarming. Over hun bedrijf zeggen zij zelf: ‘Na vele jaren in deze branche te hebben gewerkt, hebben wij op 1 april 2019 de stap gezet om voor onszelf te beginnen. Wij geloven dat klanten graag snel, correct, duidelijk en met oplossingen van goede kwaliteit geholpen willen worden. Zo willen wij ook werken in ons bedrijf. Bovendien hebben wij een hekel aan addertjes onder het gras. Wij denken mee met de klant en houden van eerlijk werk en non nonsens. Daarom staan wij onze klanten altijd zelf te woord, komen we zelf aan huis en maken we een duidelijke offerte met een vaste all-in prijs. Ons motto is: voor iedere vloer een oplossing. Die oplossing is bij ons altijd van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. En daar houden we ons ook aan. Bij ons geen verrassingen achteraf.

De kracht van DNB Vloerverwarming

Benieuwd naar de kosten van vloerverwarming?

Wij kunnen u aan de hand van enkele duidelijke vragen een prijsindicatie geven. Het leggen van een vloerverwarming is bij ons al mogelijk vanaf € 1.400,-. Mocht u na het ontvangen van onze offerte en het lezen van onze reviews meer informatie willen ontvangen. Dan kunnen wij een vrijblijvende kijkafspraak met u inplannen om bij u thuis een definitieve offerte op te stellen. Een vrijblijvende kijkafspraak is mogelijk vanaf dinsdag t/m zaterdag. Wij garanderen u dat wij altijd kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren, al onze prijzen zijn inclusief btw. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.