Vloerverwarming in huis

Heerlijk warme voeten op elk moment

Ervaar onze kwaliteit en service

We werken secuur en professioneel

Dit zeggen klanten over DNB Vloerverwarming

Kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming, vakmanschap, een goed advies en een eerlijke all-in prijs. Dat is in één zin het aanbod van DNB Vloerverwarming. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en denken mee over de beste oplossing. We geven advies over de mogelijkheden, maar kijken ook naar de meest gunstige prijstechnische oplossing voor de klant. Zo realiseren wij voor onze klanten een comfortabel verwarmde ruimte voor een faire prijs. Veel van onze klanten hebben we al tot volle tevredenheid geholpen. Een aantal van hen wil zijn ervaringen hier graag met u delen en wanneer u uw eigen ervaring wil delen kan dat onderaan de pagina via het formulier. We zien uw ervaring graag tegemoet!

Een ervaring rijker met aanleg van vloerverwarming. Op een met egaline vlak gemaakte betonvloer werd door DNB vloerverwarming aangelegd voor maar liefst 15 groepen. Inclusief de inpandige garage. Een gigantische klus die in 3 dagen vakkundig geklaard was. Alle ingefreesde leidingen glad afgesmeerd en het hele systeem aangesloten en gevuld. Na een aantal weken van uitharden hebben we het systeem opgestart met behulp van DNB monteur.  Alles vlekkeloos en probleemloos. Wij genieten met volle teugen van warmte in ons huis, aangelegd door vakmensen. Dank hiervoor mensen en jullie zijn een aanrader voor een ieder die er over denkt vloerverwarming aan te schaffen!!

Bas van der Waal - Ridderkerk

Monteur belt netjes op dat hij zich heeft verslapen en om 10.30h bij ons is. En zo is er ook gewerkt. Geen smoesjes, geen praatjes, gewoon een duidelijk verhaal wat wel en niet kan. Er wordt vakmanschap geleverd. Denken lekker praktisch en in oplossingen. Hopelijk niet nodig, maar je merkt aan alles dat als je nog vragen hebt of problemen ze komen helpen om het op te lossen. Vond het echt een pluim waard hoe duidelijk en vriendelijk er gecommuniceerd wordt. Ook vanuit onze kant kan ik dit bedrijf zeer zeker aanraden.

Ton Stevens - IJmuiden

Begin dit jaar hebben Dennis en Bert vloerverwarming aangelegd tijdens onze verbouwing. Alles keurig volgens afspraak en in overleg uitgevoerd. Afgelopen week leek de werking niet optimaal. Na een kort bezoek van Dennis bleek een instelling van de ketel niet juist. Bedankt voor de snelle service!!

De laat - Rosmalen

Bert van dnb vloerverwarming is bij ons geweest voor het frezen en aansluiten van een 5 groeps installatie. Dit is keurig netjes en volgens afspraak gebeurd. Een extra sleufje voor een leiding was ook geen probleem. Kortom een top service voor een eerlijke prijs.

Andy Spijkers - Oosterhout

Ze zijn altijd telefonisch bereikbaar en denken in oplossingen. Het allerbelangrijkste voor hun is de tevredenheid van de klant en daar zijn wij heel erg blij mee. Wij zijn heel erg goed geholpen en heel tevreden. Super werk geleverd tegen een goede prijs. Bedankt!

Akgül Sönmez - Amsterdam

Ik had een afspraak met een ander bedrijf dat vloerverwarming zou komen leggen. Afspraak was al maanden terug gemaakt om op 12 augustus het werk uit te voeren. Eerst werd er gezegd dat apparatuur defect was, toen was monteur ziek. Machines kunnen kapot gaan en mensen kunnen ziek worden, daar heb ik allemaal begrip voor. Uiteindelijk werd er gezegd dat ze op zijn vroegst 2 weken later pas konden komen. Dat kun je mensen niet aandoen! Toen ik contact op nam met DNB werd ik gerust gesteld en zouden ze mij na intern overleg terug bellen. En inderdaad zoals afgesproken werd er gebeld en was een monteur (Wouter) bereid om mij op zijn vrije dag uit de brand te helpen. Dat was een enorme opluchting voor ons! Alle werkzaamheden na de vloerverwarming waren immers ook al ingepland. Tijdens het frezen was er een aandrijfriem van de freesmachine kapot gegaan, en om het toch op tijd af te kunnen ronden is er met een personenauto vanuit de zaak een nieuwe gebracht (bijna 1 uur rijden). Ik ben DNB enorm dankbaar voor de snelle communicatie, prima werk, en teamwork dat ze hebben afgeleverd!

F. Gencer - Veghel

Ook wij kunnen met gerust hart zeggen dat de kwaliteit van het werk van DNB (Dennis en Frank) zeer goed te noemen is. Ook de informatie die we vooraf hebben gekregen was goed verzorgt. Dennis en Frank werken netjes en leggen ook goed uit wat je moet doen nadat de vloer-verwarming is gelegd. In u zelf overweegt om vloer-verwarming te laten aanleggen, zouden wij zeggen; "DNB vloerverwarming bellen en het gaat zeker goed komen!"

René Verhart - Elst Gelderland

Vriendelijke, nette en snelle communicatie. Er is netjes en snel gewerkt en dat voor een mooie prijs. We zijn er erg blij mee en kijken uit naar de winter.

Ghalib - Moordrecht

"Toppers deze vakmensen. Geweldig werk afgeleverd. En er is voor elk probleem een oplossing. Bedankt voor alles. Ook moet gezegd worden, dat de vervanger (Danny) van degene die de de zandcementvloer zou leggen een prachtig vloertje heeft neergelegd. Ik zou/zal dit bedrijf aan iedereen aanraden. Vaklui!!!"

René Middendorp - Sint Willebrord

"Een professioneel bedrijf, deze mannen gaan niet weg voordat u tevreden bent.
Als je vloerverwarmingen overweegt, is dit een aanrader"

R. van den Wel - Oosterhout

Deel uw ervaring met DNB Vloerverwarming

Vul uw ervaring in en wij plaatsen hem op de website.
N.B.: Alle velden zijn verplicht, maar alleen uw naam, woonplaats en ervaring worden gepubliceerd op de website.